« Κανονισμός Λειτουργίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας (Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.&Ν.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Προς Εκπαιδευτές 

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές να περαιώσουν τα έγγραφα τους σχετικά με τις συμβάσεις 2021Β ΑΜΕΣΑ και οι Δημόσιοι Υπ. να έχουν επισυνάψει άδεια ασκήσεως έργου.

Επισημαίνεται ότι Μονογράφετε στo πίσω μέρος κάθε φύλλου και υπογράφετε στο τέλος (στο ονοματεπώνυμο σας).

Κατατακτήριες (Απόφαση – ΦΕΚ): Οι διαδικασίες διεξαγωγής των εξετάσεων 

Κατ’ εξαίρεση για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος οι  κατατακτήριες εξετάσεις των ΑΕΙ για τους αποφοίτους των ΙΕΚ   θα διεξαχθούν την Άνοιξη, σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψαν  η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως και ο υφυπουργός Α. Συρίγος (σ.σ. των αποφοίτων ΑΕΙ θα διεξαχθούν κανονικά οι εξετάσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που  ήδη ανακοίνωσε το κάθε ΑΕΙ) .

Η απόφαση, η οποία θα ορίζει τις διαδικασίες των κατατακτήριων εξετάσεων, αναμένεται να σταλεί, τις επόμενες ημέρες, προς δημοσίευση, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης

Δημοσιεύθηκε στην  Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία ορίζει τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19   για σχολεία, ΑΕΙ, ΙΕΚ, ΣΔΕ, Κολλέγια , Φροντιστήρια και ΚΞΓ   έως και τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 06:00.