ΥΠΟΨΗ ΕΚ ΝΕΟΥ
Παρακαλούμε να συμπληρώσετε ΟΡΘΩΣ και να μας ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ άμεσα την
Υπεύθυνη δήλωση εκπαιδευτή

Το έντυπο καθώς και οδηγίες για τη συμπλήρωσή του μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο

https://ieklab.sch.gr/dilosi/

  Οι υπογραφές θα πρέπει να είναι πρωτότυπες. Φωτοτυπημένες/σκαναρισμένες/εκτυπωμένες υπογραφές ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ

 Γίνονται δεκτά επίσης, Υπεύθυνες Δηλώσεις από το gov.gr καθώς και έγγραφα με ψηφιακή υπογραφή.

(Η χειρόγραφη Υπεύθυνη Δήλωση έχει αλλάξει κατεβάστε την νέα)

Όλοι οι εκπαιδευτές θα πρέπει να υποβάλλουν υπογεγραμμένο το ενιαίο έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης όπου θα αναφέρονται τα απαραίτητα ατομικά στοιχεία, το καθεστώς απασχόλησης τους, εάν είναι δημόσιοι υπάλληλοι τον φορέα και τη θέση που υπηρετούν, τον τρόπο πληρωμής, εάν εμπίπτουν η δεν εμπίπτουν στη παρ.9 του άρθρου 39. Σε περίπτωση μη σωστής συμπλήρωσης της Υπεύθυνης Δήλωσης, αυτή δεν θα γίνεται δεκτή και η σύμβαση θα επιστρέφεται.

1. Για τους υπαλλήλους που διέπονται από τον Υπαλληλικό Κώδικα στο Δημόσιο ή σε Δημόσιους Φορείς (Ν.Π.Δ.Δ., ΟΤΑ κτλ.) υποχρεωτική είναι η προσκόμιση Άδειας Άσκησης Ιδιωτικού Έργου σε ισχύ από το φορέα απασχόλησής τους σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Υπαλληλικού Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων.

Δεν υπογράφονται συμβάσεις με την προσκόμιση της σχετικής αίτησης. Η έγκριση της υπηρεσίας είναι απαραίτητη για την υπογραφή της σύμβασης.

2. Οι εκπαιδευτές οι οποίοι εκδίδουν Τ.Π.Υ. οφείλουν να έχουν κύρια ή δευτερεύουσα δραστηριότητα σχετική με «Υπηρεσίες Εκπαίδευσης» (85.41.14, 85.59.19, 85.59.19.07) προσκομίζοντας παράλληλα το σχετικό αποδεικτικό (ΚΑΔ) μαζί με τη σύμβαση.

3. Οι συνταξιούχοι με δική τους ευθύνη (μετά από συνεννόηση με τον ασφαλιστικό τους φορέα) συνάπτουν σύμβαση με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Το Ίδρυμα δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση αναστολής ή μείωσης της σύνταξης τους.

4. Οι υπογραφές των εκπαιδευτών θα πρέπει να είναι πρωτότυπες. Φωτοτυπημένες/σκαναρισμένες/εκτυπωμένες υπογραφές ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ και οι συμβάσεις θα επιστρέφονται ανυπόγραφεςΓίνονται δεκτά επίσης, Υπεύθυνες Δηλώσεις από το gov.gr καθώς και έγγραφα με ψηφιακή υπογραφή, τα οποία αποστέλλονται από το ΔΙΕΚ σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία.