ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020 Β

21/01/2021 ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΛΑΒΕΤΕ ΓΝΩΣΗ

( Τελικές Εξετάσεις 2020 Β)

ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ οι εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες του Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΟΝΙΤΣΑΣ να αναθέσουν έως και την ΤΡΙΤΗ 26/01/2021 στους καταρτιζόμενους  ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ και με ανάρτηση θεμάτων των ατομικών εργασιών στην e me  και ταυτόχρονη προώθηση αυτών στην ηλεκτρονική διέυθυνση του Δ.ΙΕΚ (ανά μάθημα Εργαστηριακώς ή Θεωρητικώς διακριτώς ) έως τουλάχιστον δύο (2)σελίδες, τα οποία θα αποτελέσουν υπό τις τρέχουσες συνθήκες τις Τελικές Εξετάσεις του Εξαμήνου. 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ βάσει πλαισίου αρμόδιω
ν οδηγιών

Άπαντες οι εκπαιδευτές θα παραθέσετε τις βαθμολογίες σε κατάσταση των καταρτιζομένων κατόπιν ολοκληρώσεως των εργασιών τους αφού τις συγκεντρώσετε σε φακέλο και ανά λεκτικό μαθηματός τους ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΚΑΙ 8/2/2020 και εμπροθέσμως ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ! ΕΩΣ ΚΑΙ 9.02.2020 ΤΡΙΤΗ

ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΛΕΚΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ και ΧΩΡΙΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ – ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ κλπ.)

ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ καλή επιτυχία στο έργο όλων.

Η αίτηση κατάταξης στα Δ.Ι.Ε.Κ., γίνεται αποκλειστικά και μόνον την περίοδο

των εγγραφών στα Δ.Ι.Ε.Κ. όπως ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία
(1-30 Σεπτεμβρίου και 25 Ιανουαρίου έως την έναρξη του Εαρινού Εξαμήνου )ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΔΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ εγκρίνεται δε ή απορρίπτεται βάσει της κείμενης νομοθεσίας και αρμοδίως ελέγχεται.