Β’ φάση    28-9-2021

Aπό σήμερα 28-9-2021 μέχρι και την Παρασκευή 1-10-2021 θα γίνονται οι εγγραφές των επιτυχόντων της Β’ φάσης(όχι προηγούμενων φάσεων).

υπό προσέλευση μέχρι και την Παρασκευή 01-10-2021 στη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ με την οριστική εκτύπωση της αίτησης τους  και τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Απολυτήριο Λυκείου, ΕΠΑ.Λ.

2. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

3. Βεβαίωση ΑΜΚΑ.

4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

5. Δικαιολογητικά Κοινωνικών Κριτηρίων (για όσους τα δήλωσαν στην ηλεκτρονική τους αίτηση – πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ, Μονογονεϊκή οικογένεια κλπ) και Δικαιολογητικά Ενσήμων (επίσης για όσους τα δήλωσαν).

Ειδικά για εξαιρετικές περιπτώσεις που αποδεικνύονται και προκύπτει αδυναμίας μετάβασης εντός του ανωτέρω χρρονοδιαγράμματος  στο ΔΙ.ΕΚ ΚΟΝΙΤΣΑΣ δύνασθε να στείλετε με email με επισυναπτόμενη και την υπεύθυνη δήλωση  (μέχρι και την Παρασκευή 01-10-2021 και ώρα 14:00)

ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Όσοι από τους υποψήφιους σπουδαστές δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στο Δ.ΙΕΚ ΚΟΝΙΤΣΑΣ, μπορούν να υποβάλλουν την εκπρόθεσμη αίτηση που σας επισυνάπτουμε (με email στο:  mail@iek-konits.ioa.sch.gr ) μαζί με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αίτηση, δηλώνοντας με σειρά προτίμησης τις Ειδικότητες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Οι αιτήσεις αυτές θα εξεταστούν από τη Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ και θα γίνονται δεκτές μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτερου αριθμού σπουδαστών για κάθε Τμήμα/Ειδικότητα.